Halep Valisi: Hükümet ve Valilik Üretim İhtiyaçlarını Karşılamaya Büyük Önem Veriyor

  • 16 Aralık 2014
  • 918 kez görüntülendi.
Halep Valisi: Hükümet ve Valilik Üretim İhtiyaçlarını Karşılamaya Büyük Önem Veriyor

Halep Valisi Muhammed Mervan Ulbi, Valiliğin Şeyh Neccar Sanayi bölgesindeki çalışmaların bütün ihtiyaçlarını karşılamaya büyük bir önem verdiğini ifade ederek ulusal ekonominin en büyük temellerinden birini teşkil eden sanayi üretiminin önemini vurguladı.

Şeyh Neccar Sanayi Bölgesinde bir inceleme ziyaretinde bulunan Ulbi; birçok iş yerini ziyaret ederek üretim şekillerini ve bölgede terör olayları sonucu oluşan hasarla ilgili onarım çalışmalarının gidişatını inceledi.

Bölgede yaptığı inceleme gezintisinin ardından sanayicilerle bir toplantı düzenleyen Ulbi; hükümetin ve valiliğin, sanayicilerin gereksinimlerini karşılamaya büyük bir önem verdiğine dikkat çekerek Şeyh Neccar Sanayi bölgesinin en önemli sanayi bölgeleri arasında yer aldığını ibraz etti.

Öte yandan Şeyh Neccar Sanayi Kenti Müdürü Muhammed Hindiye bölgede terör olaylarından sonra yeniden faaliyete başlayan fabrika sayısının 310’u bulduğuna işaret ederek valilik ve hükümetin üretimin ihtiyaçlarını karşılamak için harcadığı çabanın önemini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.