Halk Cephesi: “Halk Liderlerinin Tutuklanması Direnişi Durduramayacak”

  • 27 Kasım 2014
  • 948 kez görüntülendi.
Halk Cephesi: “Halk Liderlerinin Tutuklanması Direnişi Durduramayacak”

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), Siyonist işgal rejiminin halk liderlerini tutuklamakla halkın 47 yıldır sürdürdüğü ve şimdiye kadar en değerli lider ve mensuplarından binlercesini şehit verdiği mücadelesini engelleyemeyeceğini belirtti.

FHKC bazı liderleri tutuklaması üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada FHKC, “İşgal güçlerinin bu sabah Abdulalim De’na’yı evini bastıktan sonra tutuklaması, Kudüs ve Batı Yaka’da onlarca genci tutuklaması, bu rejimin Kudüs ve Batı Yaka’da Filistin halkına karşı sürdürdüğü savaşın bir halkasıdır. İşgalci tutuklama ve baskılarla asla amacına ulaşamayacak. Filistin halkı, toprağını işgal eden son asker ve en son Siyonist yerleşimci gidinceye kadar mücadelesini sürdürecek” ifadesini kullandı.

Tutuklanan lideriyle ilgili bilgi veren FHKC şunları paylaştı: “Tutuklanan hareket lideri De’na, Filistin halkının liderlik düzeyinde işgale karşı gösterdiği direniş örneğini oluşturuyor. Daha önce defalarca işgal rejimi tarafından tutuklanan De’na, gençliğini Siyonist işgal rejimi zindanlarında geçirdi.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.