Halk seçimlerde düşmanı hayal kırıklığına uğratmalı

  • 17 Şubat 2016
  • 1.661 kez görüntülendi.
Halk seçimlerde düşmanı hayal kırıklığına uğratmalı

Mazlum ve Mustazafların  Rehberi İmam Seyyid Ali  Hamanei bugün İran’ın Tebriz kentinde halka hitap etti.

10 gün sonra yapılacak İran Meclis seçimlerine değinen Mazlum ve Mustazafların  Rehberi İmam Seyyid Ali  Hamanei, düşmanın özel komplolar kurarak kendi amaçlarına ulaşmak istediğini belirterek, halkın bazı şeylerden haber olunması gerektiğini ve böylece komploların boşa çıkacağının altını çizdi.

İslam İnkılabı’nın zafere ulaştığı ilk günden bu yana düşmanın bir an olsun rahat durmadığını dile getiren İmam Seyyid Ali Hamanei, “Yabancı güçler İnkılabımızın zaferinden beri seçimlerin yapılmasını önlemeye çalıştı. Ancak başaramadıklarından dolayı artık seçimlerin meşruiyetini yok etmeye ve seçimleri etkilemeye yeltenmişler” diye belirtti.

Düşmanın önümüzdeki seçimlerde de Anayasayı Koruyucular Konseyi’ni itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan İmam Seyyid Ali Hamanei, “Anayasayı koruyucular Konseyi, Amerika’nın da tamamen karşı çıktığı devletim erkanımızın başında gelen kurumlardandır” diye açıkladı.

Mazlum ve Mustazafların  Rehberi İmam Seyyid Ali  Hamanei, “Seçimler yasadışı olduğunu ve bu seçimlerden çıkan sonuçlarla kurulacak parlamentonun da yasadışı olacağını iddia edenler var. bu tür spekülasyon ve komplolardan amaç, ülkeyi parlamentosuz bırakmaktır. Halkımızı ve kamuoyu buna dikkat etmelidir” diye konuştu.

Seyyid İmam Humeyni’nin Meclis’in herşeyin başında geldiği cümlesini hatırlatan İmam Seyyid Ali Hamanei, “Bu cümlenin de gösterdiği gibi Meclis konumu itibariyle ülkenin yönünü etkileyen unsurların en önemlileri arasında yer alıyor” açıklamasında bulundu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.