Hamas: Baskılar Karşısında DireniÅŸ Artarak Devam Edecek…

  • 01 Aralık 2014
  • 750 kez görüntülendi.
Hamas: Baskılar Karşısında DireniÅŸ Artarak Devam Edecek…

Ä°slami DireniÅŸ Hareketi (Hamas), Mahmud Abbas baÅŸkanlığındaki Filistin Yönetimi’nin Hamas ve direniÅŸ gruplarına yönelik baskılarını artırmasının hedefine ulaÅŸamayacağını ve direniÅŸin artarak devam edeceÄŸini bildirdi.

Hamas Hareketi, Filistin Yönetimi’ne baÄŸlı güvenlik birimlerinin Batı Yaka’da Hamas üyelerini ve direniÅŸ taraftarlarını hedef alan operasyonları üzerine bugün (30 Kasım Pazar) yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaÅŸan bildiride, iÅŸgal rejiminin iÅŸbirliÄŸi ve güvenlik koordinasyonu sayesinde Filistin Yönetimi’ne baÄŸlı güvenlik birimlerinin Batı Yaka’da kendisine saÄŸladığı rahatlığa çok fazla sevinemeyeceÄŸini söyledi.

DireniÅŸ taraftarlarına yönelik operasyonlardan ve olası sonuçlarından Filistin Yönetimi ve Fetih Hareketi’nin sorumlu olduÄŸunu belirten Hamas Hareketi, Batı Yaka’da direniÅŸ taraftarlarına yönelik baskıların son günlerde yoÄŸunlaÅŸtığını ve güvenlik birimlerinin Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya destek için yapılacak en ufak hareketi dahi önlemeye çalıştığını bildirdi.

Bildiride, Batı Yaka’daki baskıların aynı zamanda baÅŸta Hamas Hareketi olmak üzere Filistin halkının diri siyasi güçlerini boÄŸmayı hedeflediÄŸini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.