Hamas: “Batı Yaka Güvenlik Birimleri 7 Kişiyi Gözaltına Aldı”

  • 19 Şubat 2015
  • 784 kez görüntülendi.
Hamas: “Batı Yaka Güvenlik Birimleri 7 Kişiyi Gözaltına Aldı”

Hamas Hareketi bugün (19 Şubat Perşembe) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, Genel İstihbarat biriminin Kalkiliya’da Basil Mahmud Ebu Süleyman’ı kentte çalıştığı işyerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı belirtildi.

Koruyucu Güvenlik biriminin de Mahmud Ebu Süleyman’ın 21 yaşındaki kardeşi Abdurrahman Ebu Süleyman’ı gözaltına aldığı ve bir süre sonra serbest bıraktığı bildirildi.

Batı Yaka güvenlik birimleri Kalkiliya’da ayrıca Khodouri Üniversitesi öğrencilerinden Erbakan Tıbbiyse’yi evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İslam Nebil Hadravi ve Enes Muhammed Muslih’in de yine Batı Yaka güvenlik birimlerince gözaltına alındığı kaydedildi.

Ramallah vilayetinde ise eski esirlerden ve Rantis köyü sakinlerinden Muhammed Ahmed Ebu Suleym, Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Beytlahim vilayetinde de Genel İstihbarat birimi 29 yaşındaki eski esir Ömer Habib’i Koruyucu Güvenlik birimi zindanlarından çıkmasının üzerinden henüz bir hafta geçmeden ifade vermeye çağırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.