Hamas: Batı Yaka’da meydana gelen direniş eylemleri çok ciddi, önemli ve nitelikli

  • 30 Haziran 2015
  • 887 kez görüntülendi.
Hamas: Batı Yaka’da meydana gelen direniş eylemleri çok ciddi, önemli ve nitelikli

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Husam Bedran, son günlerde Batı Yaka’da meydana gelen direniş eylemlerinin çok ciddi, önemli ve nitelikli olduğunu belirterek, tebrik ettikleri bu eylemlerin desteklenmesini istedi.

Bedran bugün (30 Haziran Salı) yaptığı basın açıklamasında, Siyonistleri hedef alan son eylemin nitelikli bir eylem olduğuna dikkat çekerek, bunun sonrasının da olduğunu; Siyonist işgal askerlerini, gaspçı Yahudileri hedef alan bireysel silahlı saldırıları mutlaka etkileyeceğini söyledi.

Filistinlilerden direnişçileri desteklemelerini ve korumalarını isteyen Bedran “direnişçilerin sırrını korumak ve onlara toplumsal bir koruma sağlamak direnişi sürdürme konusunda önemli bir unsurdur” dedi.

Daha çok silahlı eylemlerin yapılmasını isteyen Bedran, işgalcinin Filistinlilerin Batı Yaka’da direnişi sürdürmekte kararlı olduklarını görmesi gerektiğini ifade etti.

İşgal rejimini daha çok eylemle tehdit eden Hamas lideri şu mesajı verdi: “İşgal rejimi daha çok eylem beklesin. Çok geçmeden Batı Yaka intifada günlerine geri dönecek, işgalci yaptıklarının faturasını ağır bir şekilde ödeyecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.