Hamas: “Bazı Çevreler İnsansız Keşif Uçakları Uçurmamamızı İstedi”

  • 28 Mart 2015
  • 758 kez görüntülendi.
Hamas: “Bazı Çevreler İnsansız Keşif Uçakları Uçurmamamızı İstedi”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), bazı çevrelerin kendilerinden, insansız keşif uçaklarını 1948 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları üzerinde uçurmamalarını talep ettiğini belirtti.

Hamas’ın dün Gazze’de düzenlediği etkinlikte konuşan hareketin sözcüsü Muşir El-Mısri, bazı çevrelerin Hamas hareketinden insansız keşif uçaklarını 1948 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları üzerinde uçurmamasını talep ettiğini söyledi. Muşir El-Mısri, bu çevrelerin isimlerini vermedi.

Hamas’ın füzelerinden ve uçaklarından korkan işgal rejiminin hareketi Birleşmiş Milletler’e şikayet ettiğini hatırlatan El-Mısri, direniş gruplarının düşmanla yaptıkları ateşkesin yeni savaşlara hazırlıktan başka bir şey olmadığını, direniş güçlerinin Filistin topraklarını kurtarmak için nesiller yetiştirmeyi sürdüreceğini söyledi.

Hamas hareketinin ilkelerinden ve Filistin halkının hukukundan taviz vermediğini ve asla vermeyeceğini belirten El-Mısri, bütün komplolara, oyunlara, dayatılan savaşlara rağmen Hamas’ın asla geri adım atmadığını ve teslim olmadığını ifade etti.

El-Kassam Tugayları işgal rejiminin dayattığı son savaşta keşif ve saldırı amaçlı üç insansız uçak kullanmış, 1948 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları üzerinden uçuşunu tamamlayan uçakların başarıyla geri dönmeleri işgal rejimini şaşırtmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.