Hamas: Büyük Dönüş Yürüyüşü Amacına Ulaşmak Üzere

  • 04 Ağustos 2018
  • 1.236 kez görüntülendi.
Hamas: Büyük Dönüş Yürüyüşü Amacına Ulaşmak Üzere

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Kuşatmayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün Filistin halkı bu uğurda ağır bedeller ödedikten sonra bugün hedeflerini gerçekleştirmek ve mücadelenin meyvelerini toplamak üzere olduğunu belirtti.

Filistin dışından gelen Hamas liderlerinin de katılımıyla dün yapılan Kudüs Şehitlerine Vefa Cuması etkinlikleriyle ilgili konuşan Hamas sözcüsü Abdullatif El-Kanu’, Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün ulusal hedeflerini gerçekleştirinceye kadar devam edeceğini söyledi.

Diğer taraftan Hamas heyeti içerisinde Gazze’ye geçen Hamas liderlerinden Husam Bedran yaptığı açıklamada, hareketin Gazze üzerindeki kuşatmayı bir daha dönmemek üzere kaldırmak istediğini belirtti.

Gazze’ye geçtikten sonra dün Büyük Dönüş Yürüyüşü faaliyetlerine katılan ve bir konuşma yapan Hamas’ın dışarıdaki liderlerinden Bedran, “Büyük Dönüş Yürüyüşü izzet istasyonudur. Kuşatmayı bir daha dönmemek üzere bir defada kaldırmak istiyoruz. Bu hedefin gerçekleşmesi için gereken her türlü bedeli vereceğiz. Biz hak sahibiyiz. İşgalcinin zorla aldığını bedeli ne olursa olsun ve ortaya konan tuzaklar ne kadar büyük olursa olsun geri alacağız” dedi.

Kudüs Şehitlerine Vefa Cuması adıyla dün yapılan faaliyetlere saldıran işgal güçleri 2 kişiyi şehit etti, 220 kişiyi de yaraladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.