HAMAS: Direniş grupları Filistin’i özgürlüğüne kavuşturmada kararlı

  • 16 Ağustos 2019
  • 694 kez görüntülendi.
HAMAS: Direniş grupları Filistin’i özgürlüğüne kavuşturmada kararlı

Filistin İslami direniş Hareketi’nin (HAMAS) siyasi ofis başkanı Yahya el’Sinvar, direniş gruplarının Filistin’i özgürleştirmek ve mültecilerin geri dönüşleri için kararlı olduklarını söyledi.

Yahya el-Sinvar,  Çarşamba günü Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde, Gazze Şeridi’ndeki tüm Filistinli direniş grupların Filistin’in kurtuluşu için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

HAMAS’lı yetkili, Gazze Şeridi’ndeki füze gücüne ve tünel kazısına karşı anlık direnişin de durmayacağını ekledi.

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Gazze bölgesindeki lideri Yahya Es-Sinvar, hareketinin Filistin uzlaşmasının sağlanması, bölünmüşlüğün sona ermesi ve özgürlük yolunda direnişin sürdürülmesi için büyük çaba harcadığını söyledi.

Yahya Es-Sinvar Hamas ileri gelenlerinin Gazze bölgesinde (Salı) bayram ziyaret programını başlatması münasebetiyle yaptığı açıklamada; “Kara bölünmüşlüğün dürülmesi için bütün gücümüzü ortaya koyacağımıza ve elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Sinvar, özgürlüğe ve vatan topraklarına geri dönüşe kadar mücadelenin sürdürülmesi konusundaki kararlılıklarını da koruyacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.