Hamas: Filistin halkına kin duyanlara diyoruz ki, Batı Yaka’daki halkımızın direnişe inancını kıramayacaksınız

  • 28 Ağustos 2015
  • 796 kez görüntülendi.
Hamas: Filistin halkına kin duyanlara diyoruz ki, Batı Yaka’daki halkımızın direnişe inancını kıramayacaksınız

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, Koruyucu Güvenlik biriminin Nablus’ta eski kadın esir Ğufran Zamil’in evine düzenlediği baskının korkakça bir davranış olduğunu ve bu birimlerin düştüğü seviyeyi gösterdiğini belirtti.

Bedran, dün (27 Ağustos Perşembe) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Nablus’taki El-Ayn Mülteci Kampı’nda Zamil ailesine yönelik işlenen yeni suçun direnişin simge isimlerini hedef aldığını ifade etti.

Zalim ailesinin çocuklarından birini şehit verdiğini ve Ğufran Zamil’in de İzzeddin El-Kassam Tugayları komutanı Hasan Selame’nin nişanlısı olduğunu hatırlatan Bedran, Hasan Selame’nin işgal rejiminin burnunu yere sürttüğünü ve bu nedenle hem kendisinin ve hem de kendisiyle ilişkili herkesin saygıyı hak ettiğini söyledi.

Hamas sözcüsü, Zamil ailesinin evine düzenlenen baskının işgalcilere verilmiş karşılıksız bir hizmet olduğunu, bu suçun zaman aşımına uğramayan suçlardan olduğunu ve Filistin halkının bu suçu asla unutmayacağını ifade etti.

Bu tür davranışların Filistin halkının direnişe sevgisini azaltmayacağını, bilakis artıracağını kaydeden Bedran, “Filistin halkına kin duyanlara diyoruz ki, Batı Yaka’daki halkımızın direnişe inancını kıramayacaksınız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.