HAMAS: “İran Filistinliler İçin Gerçek Bir Dayanaktır”

  • 25 Aralık 2016
  • 1.990 kez görüntülendi.
HAMAS: “İran Filistinliler İçin Gerçek Bir Dayanaktır”

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın üst düzey üyelerinden Mahmut ez-Zahar, İran’ın Suriye’deki varlığının bölgede dengeyi sağlama adına önemli olduğunu belirtti.

HAMAS’ın üst düzey üyelerinden Mahmut ez-Zahar bugün yaptığı açıklamada, “Halep’te katliam yapıldı” yönünde yayımlanan haberlerin Batı basınının Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın devrilmesi doğrultusunda verilen çabalar çerçevesinde uydurduğu hikayeden ibaret olduğunu belirterek, bu hikayeler ve aldatmacaların herkes için bilinen bir tekrar olduğunu kaydetti.

Suriye ordusu ve müttefiklerinin geçen 6 yıldaki en büyük zaferi sayılan Halep’in kurtarılmasının ardından Suriye muhalefeti ve onlara bağlı medya, gerçekdışı haber ve görüntüler vermek suretiyle kamuoyunda, Halep’te bir insanlık felaketi yaşanıyormuş gibi algısı yaratmaya çalıştılar.

HAMAS’ın üst düzey üyesi Mahmut ez-Zahar ayrıca İran İslam Cumhuriyeti’nin Filistinliler için gerçek bir dayanak olduğunu belirterek, İran’ın Siyonist rejime karşı direniş güçlerini desteklediğini vurguladı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.