Hamas: İşgal rejiminin saldırıları yenilginin ve çöküşün göstergesidir

  • 25 Ağustos 2021
  • 345 kez görüntülendi.
Hamas: İşgal rejiminin saldırıları yenilginin ve çöküşün göstergesidir

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) siyonist işgal rejiminin Gazze bölgesine yönelik olarak dün gece düzenlediği hava saldırılarının aslında yenilginin ve çöküşün göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Hamas’ın ileri gelenlerinden İsmail Rıdvan, Quds Press isimli haber ajansına yaptığı açıklamada; “İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları ve güven içinde yaşayan kadınları, çocukları ve yaşlıları korkutmaları işgal rejiminin çöküşüne, Filistin halkının direniş ve kararlılığını kırma konusundaki başarısızlığına delalet etmektedir.” dedi.

Rıdvan konuşmasına şöyle devam etti:

“Kahraman halkımız ve direnişimiz saldırganlığa karşı gelebilecek güce sahiptir. İşgal yönetiminin bu tür saldırıları, ablukayı şiddetlendirmeyi ve yeniden yapılanmayı engellemeyi bir tehdit aracı olarak kullanma politikaları başarısız olacaktır.

Biz yolumuza devam ediyoruz. Saldırılar ve ablukayı şiddetlendirme sadece bizim kararlılığımızı, gasp edilmiş meşru haklarımızı geri alma konusundaki ısrarlılığımızı artıracaktır.”

İşgal rejiminin geçtiğimiz cumartesi akşamı Gazze şehrinin doğusunda düzenlenen gösteriye müdahale etmesi sonucu 10’u çocuk 41 Filistinli yaralanmıştı. Bunun ardından pazar gecesi işgal rejiminin savaş uçakları Gazze’de iki mevziyi bombaladı. Dün gece düzenlenen hava saldırılarında da Gazze’de birçok hedef vuruldu. Ancak herhangi bir can kaybının olmadığı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.