Hamas Lideri Heniyye’den İmam Ali Hamaney’e Teşekkür Mektubu…

  • 18 Ocak 2018
  • 1.448 kez görüntülendi.
Hamas Lideri Heniyye’den İmam Ali Hamaney’e Teşekkür Mektubu…

Hamas Siyasi Büro Başkanı, İran’ın Filistin’e sağladığı büyük desteklerden dolayı İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’ye teşekkür mektubu yolladı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye, İran’ın Filistin’e sağladığı büyük desteklerden dolayı İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’ye teşekkür mektubu gönderdi.

Bu mektupta, “Tüm halkımız İran İslam Cumhuriyeti’nin Filistin ve Kudüs’le ilgili sabit duruşunu ve sağladığı büyük desteklerini övgü ile karşılıyor” belirtildi.

Düşmanlar tarafından İslam ümmeti, İslami direniş güçleri ve özellikle de Kudüs’e karşı komplolar düzenlendiği kaydedilen mektupta, “Gerçi bu komploları geçmişten de biliyorduk. Fakat Riyad konferansı sonrası ABD Başkanı Trump, İran da dahil Hizbullah ve Hamas’ı düşman olarak belirleyip Kudüs’ü Siyonist Rejim’in başkenti olarak tanımlaması düşmanların komploları daha net bir şekilde ortaya çıktı” denildi.

İsmail Heniye, gönderdiği mektupta, zor dönemlerde Filistin’in yanıda duruğundan dolayı İran’ı takdir ederek, “Hiç şüphesiz, İran İslam İnkılabı Rehberi’nin büyük liderdiği Filistin’deki mücahitlerin güçlenmesiyle birlikte İslami direniş güçlerinin mücadele gücünün sağlamlaşmasına neden oldu” ifadesini kullandı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı’nin kaleme aldığı mektupta, “Filistin ile Kudüs’e karşı kurulan komploların boşa çıkartılmasının tek yolu İntifada’dır” işaret edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.