Hamas: Siyonist İşgal Rejimi Aptallığının Bedelini Ödeyecek

  • 13 Kasım 2018
  • 1.295 kez görüntülendi.
Hamas: Siyonist İşgal Rejimi Aptallığının Bedelini Ödeyecek

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Fevzi Burhum, İzzeddin El-Kassam Tugayları’na bağlı mücahitlerin Siyonist işgal güçlerinin Han Yunus şehrinin doğusundaki hain saldırısına karşı kahramanca duruşunun düşmanla savaşını açık bir şekilde değiştirdiğini söyledi.

Hamas sözcüsü Buhrum konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kassam Tugayları kahramanca ortaya çıktığı gibi, ona bağlı mücahitler de fedakarlık ve bedelin en üst düzeyini ortaya koydular. Bedel ve fedakarlıklarıyla halkı ve bu halkın çıkarını korumada süren onur savaşında en büyük cihad tablolarını gösterdiler” dedi.

Kassam Tugayları ile kahraman direnişçilerin Siyonistlerin halkı veya direnişini hedef alacak muhtemel bir girişimine karşı hep tetikte ve gözetlemede olacağını belirten Burhum, “Kassam Tugayları şehitlerin kanlarıyla oluşturduğu ve düşmanın hala boyutunu tam olarak öğrenemediği bu angajman güç, kuvvet, kahramanlık ve fedakarlığın sembolü olmaya devam edecektir. Siyonist düşman da aptallığın ve cinayetlerin sorumluluğunu taşısın” ifadesini kullandı.

İşgal ordusuna bağlı özel bir ekip dün (11 Kasım Pazar) akşam sivil bir araçla Gazze’nin Han Yunus şehrinin doğusundan 3 kilometre içeri sızdı. Durumu fark eden direniş güçlerinin müdahalesi üzerine başlayan çatışmada işgal uçaklarının Siyonist ekibi kurtarmak için yoğun bombardımana başlamasıyla biri komutan yedi mücahit şehit olurken, binbaşı rütbeli bir Siyonist subay hayatını kaybetti biri de ağır yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.