Hamas, Siyonist Rejimi Bilgi Savaşında da Yendi

  • 16 Temmuz 2015
  • 877 kez görüntülendi.
Hamas, Siyonist Rejimi Bilgi Savaşında da Yendi

İletişim raporlarında, Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)’ın siyonist işgal güçlerini sadece çatışma meydanında yenmekle kalmadığına onu bilgi, tanıtım ve propaganda savaşında da mağlup ettiğine dikkat çekildi. Özellikle esirler dosyasında ve esir değişimi görüşmelerinde Hamas’ın siyonist işgale galip geldiği dile getirildi.

Siyonistlere ait Kanal-2 televizyonu tarafından yayınlanan raporda Hamas’ın kuruluşunun üzerinden geçen 28 yıllık süre içinde sadece İsrail’e yönelik saldırıyla onun kalbine korku salmakla kalmadığı, aleyhine sürekli propaganda savaşı yürüterek de üstün ve baskın çıktığı dile getirildi. Siyonistlere ait televizyon kanalının raporunda, işgal rejiminin son Gazze saldırısında kaybolan işgalci asker Abraham Mangesto olayı da örnek gösterilerek Hamas’ın esir takası için bu olaydan en büyük çıkarı elde etme hesabı yaptığına dikkat çekildi.

Raporda, Hamas’ın elindeki propaganda araçlarını iyi değerlendirmeyi ve siyonist topluma İsrail’in bu askeri Etiyopya asıllı olması sebebiyle önemsemediği mesajı ulaştırmayı başardığına dikkat çekildi. Bu tür propaganda çalışmalarının da Hamas’ın işgal devletine karşı yürüttüğü psikolojik savaşın önemli bir boyutunu oluşturduğu ifade edildi.

Siyonistlerin Kanal-2 televizyonunda yayınlanan raporda Hamas’ın kuruluş tarihi olan 1987’den bu yana yürüttüğü psikolojik savaşın başarıları ve işgal devletini zor durumda bırakan atakları hakkında daha başka örnekler üzerinde de duruldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.