Hamas, Siyonist rejimi, direniş liderlerinin öldürülmesi konusunda uyardı

  • 10 Mayıs 2022
  • 105 kez görüntülendi.
Hamas, Siyonist rejimi, direniş liderlerinin öldürülmesi konusunda uyardı

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist rejimi, liderlerine suikast düzenlenmesi durumunda “en tehlikeli tehdit” ile tehdit etti.

Lübnan gazetesi el-Ahbar dün (Pazartesi) Hamas’ın arabuluculuk yoluyla Siyonist rejime bildirdiği en tehlikeli tehdidi ortaya çıkardı.

Habere göre, Hamas, arabulucuları, Gazze’de Hamas lideri Yahya el-Sinwar’a ve Batı Şeria’da Salih el-Aruri’ye yönelik mevcut Siyonist kışkırtma konusunda bilgilendirdi ve böyle bir eylemin İsrail’in işgalindeki Filistin’deki şehirler ve stratejik merkezlerin direnişin füzelerinin hedefi olacağı anlamına geleceği konusunda uyardı.

Geçen hafta el’Ad kentinde düzenlenen direniş operasyonunda üç siyonist öldürülmüş ve 4’ü de yaralanmıştı.Bunun ardından bazı siyonist milletvekilleri Hamas’ın önde gelen liderlerinden el’Sinvar’ın Gazze’deki evinin bombalanması gerektiği çağrısında bulunmuştu.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Abdüllatif El-Kanu’, siyonist işgal rejiminin son dönemde artan cinayetleriyle ve saldırılarıyla ilgili açıklamasında; “İşgalcinin halkımızın evlatlarına çılgınca saldırması, iki insanımızı daha soğukkanlılıkla öldürmesi üçüncüsünü de yaralaması gerçekte onun kalbinde ne büyük bir korku ve telaş oluştuğunu açığa çıkarmaktadır.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.