Hamas: Siyonistler Estirdikleri Terörün Acısını Tadacaklar!

  • 04 Ekim 2015
  • 1.052 kez görüntülendi.
Hamas: Siyonistler Estirdikleri Terörün Acısını Tadacaklar!

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden İzzet Er-Reşak, kahramanca olarak nitelediği Kudüs eylemine övgüde bulundu ve eylemin Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallere karşı Kudüs ve Batı Yaka gençliğinin devrimi olduğunu söyledi.

İzzet Er-Reşak, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki kişisel sayfasında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kudüs ve Batı Yaka gençlerinin her gün yeni harikalar ortaya koyduklarını, bazılarının şehit olduğunu ve bazılarının da iki güzellikten, zafer veya şehadetten birini beklediklerini ifade etti.

Kudüs eylemini gerçekleştiren 19 yaşındaki Mühenned Halebi’yi öven Er-Reşak, Filistinli gencin şehadetiyle ve kendinden önce şehit olan arkadaşlarının kanıyla Kudüs’te gençlerin intifadasının ilk satırlarını yazdığını belirtti.

Şehit Mühenned Halebi’nin direniş ve Mescid-i Aksa aşkıyla büyüyen gençliğe örnek olduğunu bildiren Er-Reşak, bu gençlerin intifadasını işgal güçlerinin de güvenlik koordinasyonunun da durduramayacağını söyledi.

Filistin’de yaşananların yeni bir intifadanın belirtileri olduğunu kaydeden Er-Reşak, işgal rejimi liderlerinin kendi estirdikleri terörün acısını tadacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.