Hasan Ruhani’den İslam dünyasına Ramazan mesajı

  • 27 Mayıs 2017
  • 1.152 kez görüntülendi.
Hasan Ruhani’den İslam dünyasına Ramazan mesajı

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam ülkeleri liderlerine ilettiği ayrı ayrı mesajlarda mübarek Ramazan ayının başlangıcını tebrik ederek, onlardan İslamofobi yönlü yanlış girişimlerle mücedele etmelerini istedi.

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam ülkeleri liderlerine ilettiği ayrı ayrı mesajlarda mübarek Ramazan ayının başlangıcını tebrik ederek, onlardan İslam dininin üstün amaçlarını yayarak açık bir resim sergileyip düşmanların İslamofobi yönlü yanlış girişimleriyle mücedele etmelerini istedi.

Ruhani mesajında şu ifadeleri kullandı: Hiç kuşkusuz bu mübarek ayda İslam’ın amaçları yönünde parlak bir resim ortaya çıkararak, sözde ve pratikte ılımlılıkla hareket edip İslamofobi’yle mücadele etmek, İslam ülkelerinde yaşayan tüm liderler, düşünürler ve alimlerin sorumlu olmasını gerektiriyor.

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, mesajına şunları da ekledi: Mübarek olan bu güzel ayda Allah’ın himayesi altında aramızdaki birlikteliğin artması ve barış ile istikrarın kurulmasıyla tüm Müslümanların daha iyi bir geleceğe umut bağladığına şahit olup sorunları azaltmayı başaracağız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.