Havalimanındaki Protestolar Bennett’in Uçuşunu Geciktirdi

  • 25 Ağustos 2021
  • 256 kez görüntülendi.
Havalimanındaki Protestolar Bennett’in Uçuşunu Geciktirdi

Siyonist Rejim haber kaynakları Ben Gurion havalimanındaki protestoların Siyonist Rejim başbakanının Washington seferini geciktirdiğini duyurdu.

Jerusalem Post’a göre, İsrail Başbakanı’nın Washington’a yaptığı İran karşıtı ziyaret ve ABD Başkanı ile görüşmesi Salı günü Ben-Gurion Havalimanı’nda bir havayolunun 100 çalışanının protestoları nedeniyle gecikti.

Bennett’in Perşembe günü ABD Başkanı Joe Biden ile yapacağı görüşmede rejimin İran’a yönelik yeni stratejisini sunması planlandığı Axios haber ajansı tarafından Siyonist üst düzey bir makamdan naklen duyuruldu.

Bennett Çarşamba günü Amerika Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve Perşembe sabahı da Biden ile Beyaz Saray’da görüşecek.

Siyonist bir yetkili, Tel Aviv’in mevcutta İran’ın uranyum zenginleştirme ve nükleer araştırma ve geliştirme alanındaki ilerlemesi nedeniyle  Amerika’nın nükleer anlaşmaya geri dönmenin faydasız olduğunu düşündüğünü belirtti.

Dünya Barışı ve Silah Araştırmaları Enstitüsü ise daha önce İsrail’in 80 ila 90 nükleer savaş başlığına sahip olduğunu belirtmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.