Haydar İbadi: Irak’ta savaşan hiçbir yabancı asker söz konusu değil. Teröre karşı duranların hepsi kahraman Iraklılardır

  • 15 Temmuz 2015
  • 689 kez görüntülendi.
Haydar İbadi: Irak’ta savaşan hiçbir yabancı asker söz konusu değil. Teröre karşı duranların hepsi kahraman Iraklılardır

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, terörle mücadelede elde edilen başarılara dikkati çekerek “Irak sağlam iradeye sahip ve kahramanlarla dolu halkı olduğu için zaferi elde edecektir” dedi.

Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamaya göre, İbadi, Bağdat’taki “Özel Kuvvet Komutanlığı” ziyaret ederek iftar yaptı.

İftar sonrası konuşan İbadi, ülkesine yönelik “büyük komplolar sahnelendiğini” belirterek, güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki başarısına dikkati çekti.

Güvenlik güçlerine, “Sizin mücadele ve fedakarlıklarınız dünyanın teröre karşı Irak’ın yanında yer almasına vesile oldu” diye seslenen İbadi, “Irak’ta savaşan hiçbir yabancı asker söz konusu değil. Teröre karşı duranların hepsi kahraman Iraklılardır” dedi.

Başbakan İbadi, güvenlik güçlerinin Tikrit ve Samarra’nın kurtarılmasında rol aldığını vurgulayarak, “Şimdi de Enbar’da mücadele veriyorsunuz. Vatan ve Bağdat’ın korunması için yaralı ve şehitler verdiniz. Irak, sağlam iradeye sahip ve kahramanlarla dolu halkı olduğu için zaferi elde edecektir” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.