Heniyye, Şeyh Hasan Yusuf’un Ailesiyle Telefon Görüşmesi Yaptı

  • 04 Temmuz 2019
  • 759 kez görüntülendi.
Heniyye, Şeyh Hasan Yusuf’un Ailesiyle Telefon Görüşmesi Yaptı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye, Şeyh Hasan Yusuf’un eşiyle ve oğlu Uveys ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Hamas liderlerinin, üyelerinin ve halkının Şeyh Hasan Yusuf’un ve ailesinin yanında olduğunu kaydeden Heniyye, musibetlerin Şeyh Hasan Yusuf’un ve ailesinin sebatını, inancını ve rızasını artıracağını söyledi.

Heniyye, Şeyh Hasan Yusuf ve ailesine zarar verme girişimlerinin başarısız olacağını belirterek, “Şeyh Hasan Yusuf Hamas’ın kurucularından. Evi evimizdir. Asil bir Filistin evidir” dedi.

Şeyh Hasan Yusuf’la dayanışma kampanyasıyla gurur duyduklarını dile getiren Heniyye, Filistinli grupların liderlerinin de aileye desteklerini ifade ettiklerine dikkat çekti.

Heniyye’nin ofisinden yapılan açıklamada, Hamas liderinin Şeyh Hasan Yusuf’un eşinin ve çocuklarının asil ve değişmez tavrını dinlediği kaydedildi.

Açıklamada, Şeyh Hasan Yusuf’un eşinin ve çocuklarının Hamas’la gurur duyduklarını ve Filistin’i sevdiklerini söyledikleri, işgal rejimi zindanlarında esir tutulan Şeyh Hasan Yusuf’un gönderdiği mesajda rahat olduğunu ve Allah’ın ailesini sahipsiz bırakmayacağına inancının tam olduğunu bildirdiği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.