Hindistan’ın Başkenti Yeni Delhi’de ABD karşıtı gösteriler sürüyor

  • 13 Ocak 2020
  • 2.999 kez görüntülendi.
Hindistan’ın Başkenti Yeni Delhi’de ABD karşıtı gösteriler sürüyor

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de bugün de binlerce kişinin katılımıyla ABD Başkanı Donald Trump’ın talimatı ile Kudüs Gücü Komutanı şehit Korgeneral Kasım Süleymani’ye düzenlenen hain saldırı ve ABD’nin diğer agresif politikaları protesto edildi.

Muhabirimizin Yeni Delhi’den aktardığı habere göre, bugün ABD’nin Yeni Delhi Büyükelçiliği önünde toplanan binlerce Hindistan vatandaşı, ABD ve İsrail rejimi aleyhinde ölüm sloganları atarak, şehitler Kudüs Gücü Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis’e yönelik ABD’nin düzenlediği hain terör saldırısını kınadılar.

Hindistan’ın muhtelif kentleri son günlerde ABD ve İsrail rejimi aleyhinde düzenlenen protesto eylemlerine sahne olmuştur. Protestocular, ABD’nin şehit Korgeneral Kasım Süleymani ve arkadaşlarına yönelik hain saldırısını kınamıştır.

ABD’nin terörist ordusu 3 Ocak tarihinde, Kudüs Gücü Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani, Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis ve arkadaşlarına Bağdat’ta hain saldırı düzenleyerek, bu direniş kahramanlarını şehit etti.

Devrim Muhafızları ise çarşamba günü sabahın erken saatlerinde ABD’in Irak’taki askeri üslerine onlarca füze yağdırarak, ABD’nin cinayetine karşılık verdi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.