Hırvatistan Başmüftüsü Hasanovic: İmam Hamaney’in Avrupa ve Amerikalı Gençlere Mesajı, Gerçek İslamı Tanımak İçin Yol Gösterici…

  • 27 Ocak 2015
  • 988 kez görüntülendi.
Hırvatistan Başmüftüsü Hasanovic: İmam Hamaney’in Avrupa ve Amerikalı Gençlere Mesajı, Gerçek İslamı Tanımak İçin Yol Gösterici…

Hırvatistan baş müftüsü, Dünya Müslümanları ve Mustazafları İmamı İmam Hamanei’nin Avrupa ve Amerika’daki gençlere yazdıkları mesajın gerçek İslamı tanımak için bir yol göstericisi olduğunu belirtti.

İran ajansının haberine göre, Dünya Müslümanları ve Mustazafları İmamı İmam Hamanei’nin Avrupa ve Amerikalı gençlere hitaben yazdıkları mesajın Hırvatca yayınlanmasından bir gün sonra, Hırvatistan baş müftüsü Aziz Hasanovic, İmam Hamanei gençlerin gerçek İslam’ı tanımaya çalışarak, batılı ülkeler tarafından yapılan propagandalara dikkat etmeden, İslam’ı birinci el kaynaklardan tanımalarını istemişlerdir. Bu mesaj, sadece Avrupa ve Amerikalı gençleri kapsamıyor. Bu mesaj kesinlikler tüm yaşlardaki insanlar için gerçek ve doğu yolu gösterebilecektir. Bu mesaj, gerçek islam ve müslümanlığı tanımak konusunda çelişkiler yaşayan insanların kurtarıcı haritası olacaktır” dedi.

Baş müftü Hasanovic açıklamasının devamında “Müslümanların günümüzdeki görevi, diğer dinlere inanan insanların görevlerinden çok daha ağırdır. Hergün biraz daha gelişen İslamofobi ve İslam karşıtı hareketler ile, dini görevlerimiz karşısında dah sorumlu davranmalıyız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.