Hizbullah: Amerika’nın Lübnan içişlerine müdahalesine karşıyız

  • 16 Kasım 2019
  • 508 kez görüntülendi.
Hizbullah: Amerika’nın Lübnan içişlerine müdahalesine karşıyız

Lübnan Hizbullah hareketi yürütme konseyi başkan vekili Şeyh Ali Damuş, Hizbullah’ın Amerika’nın Lübnan içişlerine müdahalesini katiyen reddettiğini kaydederek, Hizbullah’ın Washington’a denklemleri değiştirmeye yönelik Lübnan halkının taleplerini suiistimal etmesine müsaade etmeyeceğini vurguladı.

Lübnan Hizbullah hareketi yürütme konseyi başkan vekili Şeyh Ali Damuş, yürütülen çabaların Lübnan’ın karşı karşıya olduğu sorunlarla mücadele edecek ve Amerika değil de Lübnan halkının iradesine teslim olacak bir hükümetin işbaşına gelmesine yol açması gerektiğini vurguladı.

Şeyh Damuş açıklamasının devamında Amerika ve uşaklarının asıl hedefinin Lübnan’da kaos ve istikrarsızlığı tetikleyerek, halkın normal yaşamlarını zorlaştırmak ve ülkeyi felce uğratmak olduğunu belirtti.

Şeyh Damuş, Lübnan’da ekonomik ve mali krizin aşılmasının, hakim düzene destek verilmesi, Lübnan halkının işbirliğiyle barış ve istikrarın sağlanması ve Amerika’nın yıkıcı siyasetlerine karşı koyulmasına bağlı olduğunu sözlerine ekledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.