Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı: Amerika’nın Bölgedeki Varlığının Son Aşamasındayız

  • 16 Ocak 2020
  • 651 kez görüntülendi.
Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı: Amerika’nın Bölgedeki Varlığının Son Aşamasındayız
 Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, el-Ahd Haber sitesine verdiği röportajda, bölgedeki ve Lübnan’daki gelişmelere değinmeden önce, General Kasım Süleymani ve arkadaşlarının cenaze töreninde şahit olduğu sahnelere değindi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Tahran’dan Kirman’a kadar çok büyük bir sahne vardı ve ne günümüz tarihinde ne de geçmiş tarihte böyle bir sahne görülmemiştir ve halk, İran’ın çeşitli bölgelerinden bu merasime katılmıştır.
Katılımcıların temel unsuru, milyonlarca gencin varlığıdır ve bu, İran halkının devrimci ruhunu yansıtmaktadır.
Meydanlarda ve yollardaki halk o kadar kalabalıktı ki, bulunduğumuz yerden Tahran Üniversitesi’ne götürülmemiz çok uzun sürdü ve General Süleymani’nin tasviri, aşıkların yüzlerinde görülebiliyordu.’
Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı sözlerine şöyle devam etti: ‘Her şey, Hacı Kasım’ın şehadetiyle inkılabın yeniden alevlendiğini gösterdi, sanki inkılabın başlarındaydık ve herkes tağutla mücadele için dışarıya çıkmıştı.
Hacı Kasım yaşamı boyunca büyük başarılar elde etti ve onun asıl planı, Amerika’yı bölgeden çıkarmaktı ve onun şehadeti, Amerikalıların bölgeden çıkarılması kararı alınmasına neden oldu ve şimdi Amerika’nın bölgedeki varlığının son aşamasındayız.
General Süleymani direniş eksinin ve özgürlük planının komutanıydı ve Hacı Kasım’ın şehadetiyle onun planı ortadan kalkmadı ve bu plan ve proje, eskisinden çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.
General Süleymani’nin katili çok yakında bu projeyi yok edemeyeceğini anlayacaktır ve Hacı Kasım’dan sonra, onun bayrağını ve kültürünü taşıyan binlerce General Süleymani’yle karşı karşıya kalacaktır.’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.