Hizbullah, işgal ordusu komutanını etkisiz hale getirdi

  • 01 Eylül 2019
  • 620 kez görüntülendi.
Hizbullah, işgal ordusu komutanını etkisiz hale getirdi

El Minar televizyon kanalı, Hizbullah’ın İsrail askeri araçlarından birinin Avimim’de Sekene caddesi üzerinde imha ettiğini ve operasyonda Siyonist rejimin işgal altındaki Filistin’in kuzey topraklarındaki ordu komutanının de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Lübnan Hizbullah hareketi bu bağlamda yaptığı açıklamada, “Şehitler Hasan Zabib ve Yaser Zahir” grubunun bu operasyonu gerçekleştirdiğini belirtti.El Alem televizyon kanalı da, İsrail ordusunun Lübnan’la sınır bölge sakinlerine kapalı noktalara gitmelerini isteyerek, bölgedeki barınakların kapılarının açılmasını istedi.

El Cezire televizyon kanalı da, son dakika haberinde İsrail ordusu kaynaklarından naklen, işgal rejiminin Lübnan sınırlarından 4 kilomtre derinliğindeki bölge sakinlerinin evlerinde kalmasını istediğini aktardı.

Bu arada Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Lübnan sınırlarındaki gelişmeleri ele almak için istihbarat servisleri ve orduyla acil oturumlar için savaş bakanlığına gideceği bildirildi.

En Neşre haber sitesi de işgal rejimi İsrail’in Bent Cebil”de Marun er Ras ve Yarun köyüne yönelik top atışlarını arttırdığını bildirdi.

Lübnan kaynakları da İsrail ordusunun Marun er Ras çevresine yönelik saldırılarında fosfor içeren mermiler kullandığını duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.