Hizbullah: Siyonist işgal rejiminin yıkılma zamanı yaklaştı

  • 31 Ocak 2023
  • 83 kez görüntülendi.
Hizbullah: Siyonist işgal rejiminin yıkılma zamanı yaklaştı

Lübnan Hizbullah hareketinin genel sekreter yardımcısı, Siyonist işgal rejiminin yıkılma zamanının yaklaştığını duyurdu.

Perşembe günü, Ürdün Nehri’nin Batı yakası, Siyonist rejim ordusunun Cenin kentine saldırısına ve bu sırada 11 Filistin vatandaşının şehit olduğu ve en az 20 kişinin yaralandığı yeni bir cinayet sahnesine tanık oldu.

Siyonistlerin bu cinayetten sadece bir gün sonra Filistinli bir genç işgal altındaki Kudüs’te 14 Siyonistin ölümüne ve 12 kişinin yaralanmasına yol açan bir direniş operasyonu gerçekleştirmiş; Bazı kaynaklar da Siyonist rejimin ölü sayısını 10 kişi olduğunu açıkladı.

Rusya El Yevm’in haberine göre Lübnan Hizbullah hareketinin genel sekreter yardımcısı Şeyh Naim kasım Pazar günü Kudüs’teki şehadet talep operasyonunu tebrik etti ve bunu Siyonistlerin caniliğine ve işgallerine bir yanıt olarak değerlendirdi.

Hizbullah’ın genel sekreter yardımcısı, geleceğin bu cesur ve savaşan insanlarla birlikte özgürleştirilmiş Filistin’e ait olduğunu ve Siyonist rejimin yıkılma zamanının yakın olduğunu yazdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.