Hüccetülislam Rehber: 11 Eylül ABD’nin İşi Olduğu Gibi, Paris Olayları da Fransa’nın Kendi İşidir…

  • 17 Ocak 2015
  • 1.076 kez görüntülendi.
Hüccetülislam Rehber: 11 Eylül ABD’nin İşi Olduğu Gibi, Paris Olayları da Fransa’nın Kendi İşidir…

İran’ın İsfahan kenti Cuma Hatibi Hüccetülislam Muhammed Tagi  Rehber, Cuma namazı hutbelerinde, 11 Eylülün Amerikalıların kendi işi olduğu gibi Paris olaylarının da Fransızların kendi işi olduğunu belirtti.

Hüccetülislam Rehber, Batının İslam karşıtlığı hareketini başlattığını ve IŞİD’in yaptıklarını İslam’a mal ettiğini, tüm bu komploların İslam’ın imajını karalamaya yönelik olduğunu vurguladı

Charlie Hebdo dergisinin İslam Peygamberi’ne hakaretini şiddetle kınayan Hüccetülislam Rehber, Fransızlar’ın insan hakları iddiasında bulunduğunu ve Holokast iddiasını inkar edenleri hapse attığını, fakat yüce Allah’ın bir peygamberine hakaret edenlere hiç bir tepki göstermediğini, bu tutumun ise Batı’nın barbarlığını ve vahşiliğini ortaya koyduğunu vurguladı.

Arabistan yönetimine temas eden Hüccetülislam Rehber, Allah’ın evinin ekmeğini yiyenlerin bu tür hakaretlere ve cinayetlere tepki gösterecek kadar dini şeref ve onuru olmadığının anlaşıldığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.