Hüccetülislam Şehriyari: Birleşik millet kartı çıkarılıyor

  • 10 Ekim 2022
  • 68 kez görüntülendi.
Hüccetülislam Şehriyari: Birleşik millet kartı çıkarılıyor

Dünya İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Asamblesi Genel Sekreteri, İslam dünyası ağı kurma planı doğrultusunda, birleşik milletin vatandaşlık kartı gibi 18 hizmetin verildiğini duyurdu.

Dünya İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Asamblesi Genel Sekreteri Hüccetülislam Şehriyari, “Said” ve “Ay Muhsin” adlı planlara atıfta bulunarak, bu iki planın İslam dünyası ağı planının uygulanması için olduğunu, birleşik bir ulusun bu kapsamda kurulacağını ve yakında birleşmiş milletin vatandaşlık kartı oluşturulacağını belirtti.

Hüccetülislam Şehriyari, 36. Uluslararası İslami Vahdet Konferansı’nın başlamasıyla birlikte “Said” ağının kurulmasına start verildiğini kaydederek ayrıca Ay Muhsin adlı planın İslam dünyasına hizmet verme doğrultusunda gündemde olduğunu, çeşitli aşamalarda 18 hizmetin sunulmasının gündemde olduğunu vurguladı.

36. Uluslararası İslami Vahdet Konferansı’nın yüz yüze bölümünün açılış töreni, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Seyyid İbrahim Reisi’nin konuşmasıyla Çarşamba günü Tahran’da yapılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.