İmam Ali Hamanei, İstihbarat Bakanlığı yetkililerini kabul etti

  • 09 Ağustos 2016
  • 808 kez görüntülendi.
İmam Ali Hamanei, İstihbarat Bakanlığı yetkililerini kabul etti

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı İmam Hamanei, İstihbarat Bakanlığı’nın ” çok önemli ve kritik bir siper” ve “İslam nizamının gören gözü” olduğunu belirtti.

İmam Seyyid Ali Hamanei bugün İran İstihbarat Bakanı, yardımcıları ve bakanlık müdürlerini kabul ettiği görüşmede, İslam İnkılabı’nın politika ve ilkelerinin bu bakanlıkta tümüyle yerine getirilmesi ve uyulması gerektiğine işaretle, İstihbarat Bakanlığı’nın İslam Cumhuriyeti nizamının çetin kabuğu olduğunu ve asla zarar görmemesi gerektiğini vurguladı.

İmam Hamanei, İstihbarat Bakanlığı’nda manevi ve akidevi saikaların güçlendirilmesine vurgu yaparak, küresel emperyalizmin devrimin ilk gününden itibaren türlü komplo ve oyunlarına rağmen İslam nizamı karşısındaki başarısızlığının ancak “iman” dayanağıyla mümkün olduğunu kaydetti.

İmam Hamanei, İran İstihbarat Bakanlığı’nın mümin, dindar ve devrimci gençler ve güçler gibi zengin kapasiteye sahip olduğuna işaretle, İstihbarat Bakanlığı’ndaki yeni neslin geçmişteki gibi devrimci ve değerci şartlarda büyüyüp gelişmeleri gerektiğini vurguladı.

İmam Hamanei beyanatının devamında, istikbar cephesinin başı yani ABD ile mesafe oluşturulmasının İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin en önemli ve kesin ilkelerinden olduğunu ve bu bağlamda hiçbir imhale yer verilmemesi gerektiğini beyan etti.

İmam Hamanei düşmanın pusu kurup, devrime darbe vurabileceği her yerde hazır bulunarak, burada faaliyetini ağırlaştırması gerektiğini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.