İmam Hamanei: Dönemin en büyük haydut ve gaddar şeytanı olan Amerika rejimi bizi korkutamaz

  • 29 Temmuz 2020
  • 3.443 kez görüntülendi.
İmam Hamanei: Dönemin en büyük haydut ve gaddar şeytanı olan Amerika rejimi bizi korkutamaz

Dünya Müslümanları ve Mustazafları Rehberi İmam Ayetullah Hamanei, ABD’deki olaylar ve ırkçılık karşıtı hareketine işaretle, “Kesin tutumumuz, halkı desteklemek ve ırkçı Amerikan yönetiminin acımasız tavrını kınamaktır.” diye konuştu.

Dünya Müslümanları ve Mustazafları Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei,  2020 Hac Merasimi ile ilgili bir mesaj yayınladı.
İmam Ayetullah Hamanei mesajında, Amerika sokakları, Amerikan yönetiminin kendi vatandaşlarına yönelik muamelesi, o ülkede derin sosyal uçurum, o ülkenin yönetimi için seçilenlerin aptallığı, o ülkedeki korkunç ırkçılık, sokakta heresin gözü önünde istifini bozman suçsuz bir insanı işkence ile katleden polisin acımasızlığına bakıldığında, Batı medeniyetinin ahlaki ve sosyal kriz derinliğini ve ekonomik ve siyasi felsefesinin çöküşünü görüldüğünü kaydetti.
İmam Ayetullah Hamanei, Amerikan yönetiminin zayıf milletlere karşı tavrının dizini savunmasız bir siyahinin ensesine koyup, ölüne kadar baskı yapan o polisin tavrının büyütülmüş hali olduğunu kaydetti.
Haccın zulüm, fesat, zayıfı öldürmek ve yağmacılık odağı olan müstekbirler karşısında güç tatbikatı olduğunu belirten İslam İnkılabı Rehberi, bugün İslam ümmetinin canı ve cisminin onların zulüm ve habisliğinden acı çekmekte olduğunu , Amerika’nın Batı Asya’daki varlığının bu bölge milletlerinin zararına olup ülkelerde istikrarsızlık, yıkım ve geri kalmışlığa yol açtığını vurguladı.
Mütecaviz Amerika ve Siyonist rejim karşısında İslam ümmetinin birliğine ve de mazlum Filistin’e yardım, Yemen’in yaralı vücuduna acımak ve dünyanın her hangi bir noktasında zulüm altında olan Müslümanlar kaygısına özen ve teveccüh gösterilmesi zaruretine vurgu yaparak, bazı İslam ülkeleri yöneticilerinin Müslüman kardeşlerine yaslanmak yerine düşmanın kucağına sığındığını kaydetti.
İslami İran’ın ilerlemelerine de dikkat çeken İmam Ayetullah Hemenei, “dönemin en büyük haydut ve gaddar şeytanı olan Amerika rejimi bizi korkutamaz, aldatamaz, yahut maddi ve manevi ilerlememize engel olmaz.” diye buyurdu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.