İmam Hamanei’den Kasım Süleymani’nin Mektubuna Yanıt

  • 22 Kasım 2017
  • 1.766 kez görüntülendi.
İmam Hamanei’den Kasım Süleymani’nin Mektubuna Yanıt

İmam Hamanei, Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani’nin mektubuna yanıt verdi.

İnkılap Rehberi’nin mektubunda şu ifadelere yer verildi:

“Yüce Rabbime şükürler olsun ki, sizin ve çok sayıda meslektaşlarınızın farklı düzeylerde gösterdiği çabalara yardım eyledi ve dünya tağutlarınca Suriye ve Irak’ta ekilen kötülük ağacını sizlerin ellerinizle kökten kazınılmasını nasip eyledi. Bunlar sadece zalim ve menfur DEAŞ terör örgütüne yapılan bir darbe değildi. Aslında bölgede Siyonist karşıtı güçleri hedef alan bu teröristlerin yöneticilerine büyük darbe vuruldu. Ayrıca hem ABD’nin önceki ve şu andaki hükümetleri hem de bölgede terör örgütlerini oluşturan ABD’nin güdümündeki devletlere ağır bir darbe oldu. Onlar Batı Asya bölgesinde sahte egemenliklerini yayıp işgalci Siyonist Rejim’in bu bölgelere hüküm sürebilmesi için terör örgütlerine elinden gelen desteği sağlamıştı. Fakat sizler bu tehlikeli kanser tümörünü ortadan kaldırarak yalnız bölgedeki devletler ve İslam dünyasına değil aslında tüm dünya ve insanlığa büyük bir hizmette bulundunuz. Öte yandan gece gündüz boyunca sarfettiğiniz çabalardan dolayı Allah sizleri bu zaferle ödüllendirdi.

Bunlar Kur’an-ı Kerim’deki “(Savaşta) onları siz öldürmediniz, fakat Allah onları öldürdü” ayetini anımsatıyor. Bu başarıyı gönülden tebrik eder fakat altını çizerek düşmanların hilelerine dikkat edilmesini tavsiye ederim. Büyük yatırımlar vasıtasıyla bu çirkin komploları hazırlayan düşmanlar bir an olsun sessiz kalmayıp bu projeyi başka bir bölgede farklı bir kalıpla uygulamaya çalışacaktır. Dolayısıyla bunlara karşı duyarlı ve bilinçli olmak unutulmamalıdır. Sizleri ve Irak ile Suriye’deki tüm Müslüman mücahitleri Allah’a ısmarlıyorum”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.