İmam Hamaney: Filistin’in özgürleştirildiğini gençler kesinlikle görecek

  • 27 Ocak 2015
  • 990 kez görüntülendi.
İmam Hamaney: Filistin’in özgürleştirildiğini gençler kesinlikle görecek

İmam Hamaney, Filistin Kurtuluş Örgütü Halk Cephesi Genel Sekreteri Ahmet Cebrail’i kabulünde yaptığı açıklamada önemli noktalara değindi.

İmam Hamaney, Ahmet Cebrail’e hitaben; bugün Filistin davasının asıl sütunları ve dayanakları sizlersiniz, umarım bu direniş ruhunu koruyarak Filistin’i zafere ulaştırırsınız dedi.

İran İslam Cumhuriyeti Rehberi İmam Hamaney, Filistin Kurtuluş Örgütü Halk Cephesi Genel Sekreteri Ahmet Cebrail ile gerçekleşen görüşmesinde, Filistin davasını İslam Dünyası’nın en önemli meselelerinden birisi olarak gördüklerini belirtti. İran İslam Cumhuriyeti’nin zafer elde edilinceye dek, Filistin’i ve haklı mücadelesini destekleyeceklerini belirten İmam Hamaney, gençlerin Filistin’in özgürlüğe kavuşturulacağı günü kesinlikle görecekleri müjdesini verdi.

İmam Hamaney, Filistin Kurtuluş Örgütü Halk Cephesi Genel Sekreteri Ahmet Cebrail’e, yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Filistin davasının asıl sütunları ve dayanaklarının kendileri olduğunu sahip oldukları direniş ruhunu koruyarak, Filistin’i zafere ulaştıracaklarını umduğunu söyledi.

Filistin Kurtuluş Örgütü Halk Cephesi Genel Sekreteri Ahmet Cebrail’de, İmam Hamaney ile yaptığı görüşmede, Rehber’e hitaben şöyle dedi: İran İslam Cumhuriyeti sizin sayenizde bilim ve teknoloji alanında ilerleyerek, uluslararası arenada söz sahibi güçlü bir ülke haline geldi.

Görüşmenin sonunda Ahmet Cebrail, İran’ın Filistin halkının hak ve hukukunun geri verilmesi ve haklı davasını savunduğu için yapmış olduğu yardım ve girişimlerden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.