İmam Hamaney’in Mesajı, İslam’a Karşı Olan Düşmanlığı Azalttı…

  • 17 Şubat 2015
  • 862 kez görüntülendi.
İmam Hamaney’in Mesajı, İslam’a Karşı Olan Düşmanlığı Azalttı…

Amerika’da ikamet eden müslüman bir genç, Rehber İmam Ayetullah Hamaney’in Avrupa ve Latin Amerikalı gençlere hitaben yayınladığı mesajının, batı’da İslam’a karşı olan düşmanlığı azalttığını bildirdi.

Dün Tasnim haber ajansına açıklamada bulunan Amerikalı genç Seher Zeydi, İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin Avrupa ve Latin Amerikalı gençlere hitaben yayınladığı mesajının batılı gençler üzerindeki etkisini hatırlatarak, bundan dolayı Amerikan medyasının bu mesajı yayınlamak istemediklerini belirtti.

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin Avrupa ve Latin Amerikalı gençlere hitaben yayınladığı mesajının Batılıların İslam’a yönelik ilgisinde yeni bir merhaleyi başlattığını belirten Seher Zeydi, Avrupalılardan bazılarının İslam’a ilgi duymadıklarını ancak bu mesajın böyle bir ilginin başta gençler olmak üzere Avrupa ve Amerika halkı içerisinde arttığını, bu mesajın gözden geçirilmesinin batılı toplamlarda yaşanan vahşetin gözler önüne serilmesine yol açacağını bildirdi.

Fransa’da yaşanan Charly Hebdo olayı ve ardından İslam düşmanlığının geniş ölçekte sahneye getirtilmesi ardından İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei, Avrupa ve Latin Amerikalı gençleri hitap alarak onlardan İslam’ı tanımalarını ve ondan sonra İslam hakkında karar  vermelerini istediği önemli bir mesaj yayınlamış ve bu mesaj dünyada geniş bir etki uyandırmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.