İmam Humeyni yardım komitesi Iraklı yetimlere kucak açtı

  • 17 Haziran 2017
  • 1.281 kez görüntülendi.
İmam Humeyni yardım komitesi Iraklı yetimlere kucak açtı

Hz. Ali’nin (S) şehadetinin yıldönümüyle birlikte İran’daki İmam Humeyni (ra) Yardım Komitesi, Irak’lı yetimler ve aileleri için iftar ziyafeti verdi.

İRNA’nın haberine göre, bu çerçevede Irak’ta İmam Humeyni Yardım Komitesi kapsamında yer alan onlarca aileye iftar ziyafeti verilirken, İran’ın Irak büyükelçisi İrec Mescidi, komitenin İran başta olmak üzere Irak ve dünyanın değişik yerlerindeki faaliyetleri hakkında açıklamada bulundu.

Yardım Komitesi’nin Irak şubesi müdürü Abduzzehra Saedi de iftar ziyafeti kulisinde yaptığı açıklamada, bu komitenin Ramazan ayında Iraklı hayırseverlerin katkılarıyla değişik  programlar yaptığını söyledi.

Saedi, Yardım Kuruluşunun Irak şubesinin halkın katkıları, Iraklı hayırseverler ve işadamları ve sadaka sandıkları kanalıyla kendini yönettiğini belirterek, bu yolla kendi bütçesini temin ettiğini söyledi.

İmam Humeyni Yardım Komitesi’nin Irak’taki şubesi 4 bin aileye tam destek ve 5 bin aileye de kısmi destek veriyor. Bu ailelerden 700 kadarı ise Bağdat’ta bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.