İmam Humeyni’nin stratejik girişimi Filistin meselesini canlı tuttu

  • 09 Haziran 2018
  • 1.495 kez görüntülendi.
İmam Humeyni’nin stratejik girişimi Filistin meselesini canlı tuttu

Irak Milli Hikmet grubu başkanı Seyyid Ammar Hekim, İmam Humeyni’nin stratejik girişiminin Filistin meselesini canlı tuttuğunu bildirdi.

Seyyid Ammar Hekim, dünya Kudüs günü dolayısıyla rahmetli İmam Humeyni’nin bu üstün, stratejik tedbirine övgüler yağdırarak, İmam Humeyni’nin stratejik girişiminin Filistin meselesinin canlı kalmasına sebep olduğunu bildirdi.

Irak Milli Hikmet grubu başkanı Seyyid Ammar Hekim, Kudüs’ün her zaman İslam ve Müslümanların kimliği olduğunu ve Filistin’in ebedi başkenti olarak kalmaya devam edeceğini belirten Ammar Hekim, kudüs’ün gerçek kimliği ve hakikatini oluşturduğunu , Kudüs’ün gerçek kimliğinin saptırılması amacıyla hazırlanarak icra edilmeye çalışılan tüm  komploların er geç akamete uğrayacağını bildirdi.

Mübarek Ramazan ayının son cuması İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni tarafından dünya Kudüs günü olarak ilan edilmiş ve bu günde dünya Müslümanları düzenledikleri gösteri ve yürüyüşlerle müstekbirk ve siyonizme olan nefretlerini haykırmaktalar.

Dün da Ramazan ayının son Cuması olma hasebiyle  başta İran olmak üzere dünyanın bir çok yerine Müslüman kitleler Dünya Kudüs Günü etkinlikleri düzenlediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.