İmam Seyyid Ali Hamanei: Devrim, ülke gençliğinin göğsüne “temel konularda rol oynama” alametini koydu

  • 21 Şubat 2021
  • 1.524 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Devrim, ülke gençliğinin göğsüne “temel konularda rol oynama” alametini koydu

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Avrupa’daki Öğrenciler İslami Dernekler Birliği’nin 55. Toplantısına gönderdiği mesajında, ‘Devrim, ülke gençliğinin göğsüne “temel konularda rol oynama” alametini koydu’ ifadesini kullandı.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei’nin Ofisi sitesinin haberine göre Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Avrupa’daki Öğrenciler İslami Dernekler Birliği’nin 55. Toplantısına hitaben mesajında, ‘Devrim, ülke gençliğinin göğsüne “temel konularda rol oynama” alametini koydu’ diye belirtti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei’nin Avrupa’daki Öğrenci İşleri Temsilcisi Hüccetü’l-İslam Ahmed Vaizi’nin sanal olarak yapılan bu toplantıda okuduğu mesajda şu ifadelere yer verildi:

‘Allah’ın adı ile

Sevgili öğrenciler!

Gençliğin ülkenin kalkınmasındaki rolü ve geleceğini garanti altına almasının önemi her geçen gün daha da ortaya çıkmaktadır. Genel korona felaketi de bu konuyu bir kez daha kanıtladı.

Gençlerin bu konudaki coşkusu, motivasyonu ve coşkulu umudu, ülkedeki diğer birçok konu gibi, bilimsel ve pratik açılımlara yol açtı. Bu, ülkenin şerefli gençliğinin göğsüne “temel konularda rol oynama” damgasını vuran İslam Devrimi’nin en büyük onurlarından biridir.

Sevgili öğrenciler, sizden yetkinizde olan bu kıymetli fırsatta kendinizi olabildiğince ilmi, dini ve ahlaki yeteneklerle süsleyip rol oynamaya hazır olmanız beklenmektedir ve İslam Dernekleri Birliği’nin bu konuda daha ağır ve tabi daha onurlu bir görevi vardır.

Esselamü Aleyküm

Seyyid Ali Hamanei

20 Şubat 2021’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.