İmam Seyyid Ali Hamanei: Düşmanlar şimdiye kadar İslam Cumhuriyeti karşısında hiçbir halt etmemişler ve bundan böylede bir halt edemeyecekler

  • 12 Aralık 2018
  • 1.844 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Düşmanlar şimdiye kadar İslam Cumhuriyeti karşısında hiçbir halt etmemişler ve bundan böylede bir halt edemeyecekler

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, bir grup şehit ailesini kabul ettiği görüşmede, İslami İran’ın önde gelen düşmanların siyasi ve ahlaki fesada battıklarını belirterek, “Amerika’yi doğru dürüst tanınmak istiyorsanız, Amerika başkanı ve devlet yetkililerine bakınız” ifadelerini kullandı.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, bugün sabah saatlerinde kutsal savunma, türbe ve ülke sınırları ve güvenliğini savunan şehit ailelerini kabul etti.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei görüşmede; “Bugünkü Amerikan devlet adamlarına bakınız. Dünyadaki servet hırsı, insanlara, can ve mallarına yapılan zulüm ve haksızlığa bakınız. Buna Yemen bir örnektir. Burada Suudiler tarafından cinayetler yapılıyor, ancak bu suçların ortağı ABD’dir. Bunu kendisi bile kabul ediyor. Hastaneler, pazar yerleri ve kalabalık noktaları hedef aldıklarını söylüyorlar. Bu ABD’nin gerçek yüzüdür.”

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Amerikalılar’ın kapsamlı yaptırımlar ve İran’ın düşmanlarına yardımı başta olmak üzere son iki yıldaki girişim ve hareketlerine dikkat çekerek, onların planların deşifre olduğunu, onların yaptırım, güvenlik karşıtı girişimler yoluyla ülkede bölünmüşlük, anlaşmazlık ve gruplar arasında savaş çıkarmak ve bir grubu sokaklara dökmeyi hedefleyerek, buna “sıcak yaz” adı verdiklerini, ancak, düşmanların inadına, bu yılki yazın en iyi yazlardan biri olduğunu kaydetti.

Amerika yetkililerinin İslam Cumhuriyeti’nin 40 yaşını görmeyeceğine dair sözlerine dikkat çeken Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, “İran milleti, dimdik durmuş ve Allah’ın yardımıyla 22 Behmen, İslam İnkılabı’nın zaferinin 40. yıldönümü etkinliği, önceki yıllara göre daha görkemli biçimde düzenlenecek.” beyanatında bulundu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Siyonistler ve bölgedeki gericileri, İran milletine karşı komplo ve düşmanlıkta ABD’nin ortağı niteleyerek, “Ancak biz onlarda daha güçlüyüz çünkü şimdiye kadar İslam Cumhuriyeti karşısında, hiçbir halt etmemişler ve bundan böylede bir halt edemeyecekler” diye konuştu.

Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, İran milletinin tam sağ görü ve basiretle durumu gözlemlemeleri ve kendi pozisyonlarını sağlam biçimde korumaları gerektiğini belirterek, bugün etkileri Avrupa ve Fransa’ya kadar ulaşan fırtınalı dünyada, İran milletinin İslam’ın bereketiyle Ehl-i Beyt -as-ın sevgisiyle güvenli bir gemide oturduğunu, zaferin bu millete ait olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.