İmam Seyyid Ali Hamanei: Hiçbir seçim adayı gözlerini sınırların ötesine dikmesin

  • 25 Nisan 2017
  • 1.255 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Hiçbir seçim adayı gözlerini sınırların ötesine dikmesin

Peygamber Efendimiz (s.a.v)ın “Mabas Bayramı” olarak kutlanan peygamberliğe başladığı ilk vahiy yıldönümünde, bazı üst düzey yetkililerle İslam ülkeleri büyükelçileri İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei tarafından kabul edildi.

İmam Seyyid Ali Hamanei, bu görüşmede, “Ben daha önce yaptığım gibi, tüm cumhurbaşkanlığı seçim adaylarına gerçekleştirdikleri kampanyalarda ülkenin yönetilmesiyle ekonomik gelişme alanlarında gözlerini sınırlarımızın ötesine dikmeden millete dayanmalarını tavsiye ediyorum” beyanatında bulundu.

İmam Seyyid Ali Hamanei, konuşmalarının bir diğer kısmında ise şu ifadeleri kullandı: Kökü Nebevi devlete dayanan İslam Cumhuriyeti’nin oluşumundan beri, düşmanlar beşeri toplumun büyümesini sağlayan “İslam” ile mücadeleye kalkıştı, zira İslam zulmü engelleyebilir.

İmam Seyyid Ali Hamanei, bu düşmanlığın başının ABD ile Siyonistlere uzandığına işaret ederek, “Günümüzde ise İslam Cumhuriyetiyle daha fazla mücadele etmeye çalışıyorlar ve bunun da nedeni İslam’ın İran’da daha açık ve daha pratik şekilde uygulanmasıdır ki bu da onların açık gözlülüğünü önlüyor” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.