İmam Seyyid Ali Hamanei: Şahçırag terör olayı, Amerikalıları rezil etti

  • 21 Aralık 2022
  • 149 kez görüntülendi.
İmam Seyyid Ali Hamanei: Şahçırag terör olayı, Amerikalıları rezil etti

Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi Ä°mam Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, Åžiraz’da ÅžahçıraÄŸ terör olayının, ikiyüzlü ve acımasız Amerikalıların rezil olmasına yol açtığını belirtti.

Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei dün ÅžahçıraÄŸ’daki terör saldırısında ÅŸehit düşünlerin ailelerine hitaben yaptığı konuÅŸmada, bu terör olayının Amerikalıların iki yüzlülüğünü  ortaya koyduÄŸuna iÅŸaretle, bu olayın yürekleri yaktığını ancak Ä°ran tarihinde kalıcı olduÄŸunu ifade etti.

Bu olayın arkasındaki kinci ve IÅžID’ı türeten Amerikalıların rezil rüsva edilmesi gerektiÄŸine vurgu yapan Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi, kültür ve sanat alanında faaliyet yapan organların bu büyük olayı, AÅŸura olayı ve diÄŸer tarihi meseleler gibi ele alıp, gelecek nesillere aktarmaları gerektiÄŸini beyan etti.

Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi, kutsal mekanları ziyaret eden ziyaretçilere yönelik terör saldırısının diÄŸer terör olaylarından farklı olup, düşmanı daha fazla rezil ettiÄŸini belirterek, cani sorumlularının yanısıra, IÅžID’ı türetenler ve esas destekçilerinin de bu cinayete ortak olduklarını, onların söylen bazında insan hakları bayrağını kaldırıp, pratikte, tehlikeli terör örgütlerini kurduklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.