İmanipur: İran İslam Cumhuriyeti medya terörünün hedefidir

  • 07 Aralık 2022
  • 89 kez görüntülendi.
İmanipur: İran İslam Cumhuriyeti medya terörünün hedefidir

İran İslami Kültür ve İletişim Teşkilatı başkanı Hüccetülislam Muhammed Mehdi İmanipur, ”İran İslam Cumhuriyeti, medya terörizminin ve isyancılara maddi destek sağlayan müdahalecilerin ve siyasi liderlerin hedefidir.” dedi.

İRNA’ya göre, Dinler ve Kültürler Diyaloğu Merkezi ve Dünya Kiliseler Konseyi’nin 10. tur dinler arası diyalog toplantısına katılmak üzere üst düzey bir heyetle Cenevre’ye giden Hüccetül İslam Muhammed Mehdi İmanipur, bu diyalog merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi:”Din, günümüz insanlığının ihtiyaçlarını karşılama gücüne sahiptir.”

Günümüz dünyasında dini merkezlerin verdiği zararlara ve dini liderlerin rolüne değinen İmanipur, “Bugünün dünyasında yalnızca kendiniz için yaşayamazsınız, aksine dini liderlerin işbirliği ve etkileşimi bir zorunluluktur.” dedi.
Dinler ve Kültürler Diyaloğu Merkezi ile Dünya Kiliseler Konseyi kulisinde  “Yirmi beş yılı aşkın diyaloğun gözden geçirilmesi; geçmişe, bugüne ve geleceğe bir bakış” konulu 10. diyalog turu Pazartesi günü başladı İran İslam Cumhuriyeti’nden üst düzey bir heyet İsviçre’de bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.