İntifada Sürüyor: İki Siyonist Asker Yaralı, İki Filistinli Genç Şehid

  • 27 Aralık 2015
  • 819 kez görüntülendi.
İntifada Sürüyor: İki Siyonist Asker Yaralı, İki Filistinli Genç Şehid

Bugün (27 Aralık Pazar) öğle vakitlerinde Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde yer alan Havara bölgesi yakınlarında Filistinli iki genç tarafından gerçekleştirilen bir çapraz eylemde işgalci iki asker yaralandı. Eylemi gerçekleştirilen gençlerin ise işgalci askerler tarafından şehit edildikleri haber verildi.

Siyonistlere ait medya organları tarafından yayınlanan haberlerde eylemi gerçekleştiren gençlerin işgalci askerlerin saldırılarında ağır bir şekilde yaralandıkları, ancak kendilerine herhangi bir şekilde müdahale edilmesine fırsat verilmemesi sebebiyle yerde kan kaybı sonucunda hayatlarını kaybettikleri vurgulandı. Yaralanan askerlerin durumu hakkında ise ayrıntılı bir bilgi verilmedi.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada eylemi gerçekleştirmelerinden sonra şehit edilen gençlerin Kubatiye’den 17 yaşındaki Muhammed Refik Hüseyin Sebaine ile 23 yaşındaki Nuruddin Muhammed Sebaine oldukları ve her ikisinin de işgalci askerlerin attığı mermilerle şehit edildikleri vurgulandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.