Irak halkı, direniş cephesinin şehit komutanlarıyla biat tazeledi

  • 04 Ocak 2021
  • 4.359 kez görüntülendi.
Irak halkı, direniş cephesinin şehit komutanlarıyla biat tazeledi

Irak Haşdi Şabi Enformasyon Merkezi, çok sayıda Iraklının Ebu Mehdi el Mühendis’in mezarını görkemli biçimde ziyaret ettiğini bildirdi.

Bugün binlerce Iraklı, Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis’in mezarını ziyaret etmek için Necef-i Eşref’teki Vadi es Selam’a akın etti.

Haşdi Şabi Enformasyon Merkezi, Iraklıların Şehit el Mühendis’i mezarı başında andığını gösteren görkemli görüntüleri yayınladı.

Öte yandan Haşdi Şabi Harekat Sorumlusu Ebu Ali el Basri, kutsal kent Kerbela’da Şehit Süleymani ve Şehit el Mühendis için düzenlenen anma merasiminde yaptığı konuşmada, İran’ın IŞİD’e karşı savaşta Irak’a ilk yardım eden ülke olduğunu hatırlatarak, bu iki değerli şehidin Irak Yüksek Merciliği’nin fetvasının ardından gönüllüleri organize ettiklerini vurguladı.

El Basri, Şehit Süleymani ve Şehit el Mühendis’i kendi rolleri için örnek ve model edinmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kudüs Gücü eski Komutanı Şehit Korgeneral Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis, 3 ocak 2020’de ABD Başkanı Donald Trump’ın direkt talimatıyla Amerikan terörist ordusunca Bağdat’ta düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit oldular./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.