Irak Ordusu, Bağdat’ın Çeşitli Bölgelerinde 33 Teröristi Öldürdü…

  • 21 Ocak 2015
  • 771 kez görüntülendi.
Irak Ordusu, Bağdat’ın Çeşitli Bölgelerinde 33 Teröristi Öldürdü…

Irak’ta Bağdat Operasyonları Komutanlığı bugün Bağdat’ın muhtelif bölgelerinde 33 teröristin öldürüldüğünü, birçok teröristin yaralandığını, onlara ait bir karargah ve bir aracın imha edildiğini ilan etti.

Irak haber ajansı Enformasyon Şebekesinin yayınladığı beyanında komutanlık; Bağdat’ın kuzeyi 59. Tümenin görev bölgesinde teröristlere ait bir silah ve mühimmat deposunun ele geçirildiğini ifade etti.

Öte yandan Irak Savunma Bakanlığı hava kuvvetlerinin Cezire, Badiye, Samerra ve Dicle bölgelerinde teröristlere ait birçok mevkii bombalayıp, onları büyük kayıplara uğrattıklarını açıkladı.

Bu arada Irak güvenlik güçleri Irak ordusu topçu birliklerinin Bakuba’nın güneydoğusunda Mikdadiye Bölgesinde teröristlerin ön savunma hatlarını yoğun bir şekilde hedef almalarıyla üç savunma hatlarını çökerttiklerini aktardı. Kaynaklar IŞİD teröristlerinin savunma hatlarından kaçarak bölgedeki tarım arazilerine saklandıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.