Irak Savunma Bakanı: Ramadi’nin kurtarılması yakın

  • 24 Temmuz 2015
  • 785 kez görüntülendi.
Irak Savunma Bakanı: Ramadi’nin kurtarılması yakın

Irak Savunma Bakanı, el-Enber eyaletinin merkez kenti Ramadi’nin terör örgütü IŞİD unsurlarının işgalinden kurtarılışının çok yakın olduğunu açıkladı.
Irak Savunma Bakanı Halid el-Ubeydi bugün el-Enbar eyaletinde güvenlik birlikleriyle yaptığı görüşme sırasında, IŞİD teröristleriyle verilen savaşta, ordu birliklerinin bütün kollardan bölgede ilerleme kaydettiğini hatırlatarak, Irak ordu birliklerinin yakın gelecekte, Ramadi’nin sınırlarına yaklaşarak, bu kenti gönüllüler ve aşiret birliklerinin katılımıyla IŞİD’in işgalinden kurtaracağını ifade etti.
El-Ubeydi, el-Enbar’da teröristlerle savaşan birliklere havadan destek verilmesine vurgu yaparak, hava muhalefeti nedeniyle savaş uçaklarının operasyonuna ara verildiğini söyledi.
Irak Savunma Bakanı, Selaheddin ve el-Enbar eyaletlerinde teröristlere karşı yapılan operasyonlarda, onlarca IŞİD üyesinin helak edildiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.