Irak’ın kuzeyinde terör saldırıları yapıldı

  • 15 Temmuz 2015
  • 959 kez görüntülendi.
Irak’ın kuzeyinde terör saldırıları yapıldı

Teröristler, Irak’ın kuzeyinde terör estirmeye devam ederken, bu bağlamda Irak’ın kuzeyinde meydana gelen patlamalarda, en az 20 güvenlik görevlisi öldü ve yaralandı.

Çarşamba günü bomba yüklü bir araçla, teröristlerle, Selaheddin eyaletinin Beyci kentinin merkezindeki güvenlik güçlerinin toplandığı yere saldırı düzenlendi.

Bu terör saldırısının ardından bölgede, bomba yerleştirilen bir evde bomba imha çalışmaları yapılırken patlama meydana geldi, bu patlamalarda en az 20 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti ve yaralandı.

Öte yandan Diyala eyaletindeki Mekdadiye kent konseyi başkanı Adan Temimi, gönüllü birliklerinin IŞİD teröristlerinin Mekdadiye’nin kuzey köylerine geniş çaplı saldırılarını önlediğini bildirdi.

Öte yandan el-Enbar Harekat Komutanlığına bağlı bir kaynak, Irak birliklerinin Felluce’nin doğusunda birkaç noktayı IŞİD teröristlerinden temizlediğini, operasyonda onlarca IŞİD üyesinin helak edildiğini belirtti.

Ä°rib

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.