Irak’ta IŞİD İHA’sı düşürüldü

  • 20 Temmuz 2015
  • 1.183 kez görüntülendi.
Irak’ta IŞİD İHA’sı düşürüldü

Irak güvenlik güçleri, Irak’ın el’Anbar eyaletinde siyonist İsrail rejiminin IŞİD’e verdiği bir insansız hava aracının düşürüldüğünü bildirdiler.

Irak El’Malume sitesinin haberine göre, Irak ordusu ve Irak halk güçleri dün El’Anbar eyaletine bağlı Felluce kentinin hava sahasında casusluk uçuşu yapan siyonist rejim yapımı bir İHA’yı tespit ederek düşürdüler.

Siyonist İsrail rejimi, bazı batı ve Arap ülkeleriyle birlikte terör örgütü IŞİD’i modern silahlarla donatmak suretiyle Irak ordusuyla savaşması için kışkırtmaktadır.

Diğer taraftan Irak’ın kuzeyindeki Selahaddin eyaletinin Şerqat şehri aşiretleri de, Tikrit kentinin kuzeyinde terör örgütü IŞİD’in bir arama noktasında 4 IŞİD mensubunu öldürürken birini de tutukladılar.

Öte yandan el’Anbar polisinin bildirdiğine göre, aşiretlerin bölgedeki camiler kanalıyla halkı terör örgütü IŞİD ile mücadeleye seferber ettiği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.