İran: ABD, Irak’tan Atıldığı Gibi Suriye’den de Atılacak!

  • 02 Temmuz 2017
  • 1.338 kez görüntülendi.
İran: ABD, Irak’tan Atıldığı Gibi Suriye’den de Atılacak!

İran İslam Nizamının Maslahatlarını Belirleme Kurumu’na bağlı Stratejik Araştırmalar Merkezi başkanı Ali Ekber Velayeti, direnişin Tahran’da başlayıp, Musul, Beyrut ve Akdeniz’den geçtiğini söyledi.

Meşhed kentinde 7. İslami Film Pazarı açılışında konuşan Velayeti, ‘’ABD, Trump ile birlikte bölge şartlarını değiştirmeye çalışıyor fakat bu çabalar onların daha çok yalnız kalmasına sebep olmakta’’ dedi.

Müslümanların Trump’ın tehditlerinden korkmadıklarını ifade eden Velayeti, ABD’nin Irak’tan atıldığı gibi Suriye’den de atılacağını zira bölge halkının ABD’nin sultasına boyun eğmediğini ve ABD’nin dünyada yalnızlığının arttığını söyledi.

Geleceğin Müslümanlar ve İslam dünyasına ait olacağını ifade eden Velayeti, İslam ümmeti Vahdeti sayesinde hareketlerin şekilleneceğini ifade etti.

Velayeti, bu tür İslami Film Pazarı etkinliklerinin düzenlenmesini çok önemli olarak nitelerken, bu gibi çalışmaların İslam ülkelerinin vahdetinin şekillenmesine vesile olabileceğini söyledi.

Ali Ekber Velayeti,  Hollywood’ın film yapmak için  siyonistlerden para aldığını ama İslam ülkeleri Film yapımcılarının  belirli hedef ve inançla film yaptığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.