Ä°ran adına casusluk yapmakla suçlanan Gantz’ın çalışanı mahkemede kendini savundu

  • 04 Aralık 2021
  • 337 kez görüntülendi.
Ä°ran adına casusluk yapmakla suçlanan Gantz’ın çalışanı mahkemede kendini savundu

Ä°ran adına casusluk yapmakla suçlanan siyonist Ä°srail SavaÅŸ Bakanı’nın çalışanı ilk duruÅŸmada kendini savundu.

Ä°srail Ulusal Haber web sitesine göre, Ä°srail SavaÅŸ Bakanı Bani Gantz’ın hizmetkarı dün mahkemenin çevrimiçi düzenlenen ilk oturumda, Ä°ran’la irtibatlı kiÅŸiler için casusluk yaptığı yönündeki suçlamayı reddetti.

Sözkonusu zanlı, mahkeme duruÅŸması sırasında, Ä°ran’a atfedilen ajanlarla temas halinde olmadığını, ancak bilgilerini “Telegram’daki bilgisayar korsanlarına” sunduÄŸunu söyledi.

Geçen ay ırkçı rejim İsrail’in sözde Adalet Bakanlığı, Ä°srail SavaÅŸ Bakanı Bani Gantz’ın evindeki bir temizlikçinin, Ä°ran’la baÄŸlantılı olduÄŸu iddia edilen bir hacker grubu için casusluk yapmakla suçlandığını iddia etmiÅŸti.

İsrail İç İstihbarat Teşkilatı (Şabak) dün Black Shadow (Siyah Gölge)  hacker grubuyla bağlantılı bir kişiye bilgi sağladığı şüphesiyle tutuklandığını iddia etti.

Bu, Siyonist medyanın Gantz’ın hedef alındığını ve Ä°ran’ı hedef aldığını iddia eden ilk giriÅŸimi deÄŸil. Mart 2019’da da,  Siyonist rejimin 12. kanalı, Åžabak lideri Nadaf Argaman’ın Gantz ile gizli görüşmeler yaptığını ve cep telefonunun Ä°ran ile ilgili kiÅŸiler tarafından hacklendiÄŸini söylediÄŸini bildirmiÅŸti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.