İran Akademisyenleri, Dünya Kudüs Günü Yürüyüşlerine Katılıyor

  • 22 Haziran 2017
  • 1.229 kez görüntülendi.
İran Akademisyenleri, Dünya Kudüs Günü Yürüyüşlerine Katılıyor

İran bilimler, araştırma ve teknoloji bakanlığı dünya kudüs günü dolayısıyla yayınladığı bildiride, İslam dünyasının bugün siyonist İsrail rejiminin savunmasız Filistin halkına yönelik vahşice saldırılarına tanık olduğunu bildirdi.

Üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri ve akademisyenlerden Dünya Kudüs Günü yürüyüşlerine katılmalarının istendiği İran bilimler, araştırma ve teknoloji bakanlığı bildirisinde, sahte insan hakları savunucuları ve siyonist İsrail rejiminin asıl destekçilerinin Filistinde olup bitenler karşısında ölüm sessizliği içinde olduğu bir ortamda İran halkının bir kez daha mazlum Filistin halkına arka çıkmış ve Filistin halkının haklarını geri almak için hiç bir girişimden geri kalmayacağını bildirmiştir.

Yarın 23 Haziran’a tekabül eden Ramazan ayının son Cumasıdır. İran İslam cumhuriyeti kurucusu rahmetli İmam Humeyni bugün dünya Kudüs günü ilan ederek dünya müslümanlarından bugünde geniş gösteri ve yürüyüşler tertipleyerek ırkçı Siyonist İsrail rejiminin cinayetlerini kınamalarını ve Filistin halkına destek vermelerini istemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.